Tristan Seubers – Provincie Drenthe
Trainee

Tristan Seubers – Provincie Drenthe

In Drenthe zijn de afgelopen jaren al flinke stappen gezet. Het doel is om in 2030 40% van het energiegebruik hernieuwbaar te produceren en in 2050 energieneutraal te zijn. Om daar te komen heeft de Provincie een energietransitie-agenda opgesteld. Het team wat hier dagelijks hard aan werkt wordt per 2 oktober versterkt met Tristan Seubers.

Tristan is een intelligente en communicatief vaardige jonge man die recent de master Energy for Society heeft afgerond aan EnTranCe, Centre of Expertise Energy in Groningen. Hij heeft hier een brede multidisciplinaire opleiding gevolgd waar hij kennis en ervaring heeft opgedaan met de vele facetten (beleid, techniek, financiƫn, sociaal etc.) die een rol spelen in de Energietransitie. Als basis opleiding heeft Tristan de bachelor Communicatie gevolgd waar hij is gaan inzien hoe groot het belang van communicatie is in de transitie waar we als maatschappij voor staan.

We zijn blij met de komst van Tristan bij het Nationaal Energietraineeship en wensen hem heel veel succes toe bij de Provincie Drenthe.

Vorige Volgende