Eva Loopik – Bax & Company
Innovatie consultant

Eva Loopik – Bax & Company

Per 13 september 2021 gaat Eva aan de slag bij Bax & Company als innovatie consultant. Innovatie management is hard nodig om de transitie mogelijk te maken. Bax & Company onderzoekt duurzame vraagstukken en zet deze om in concrete strategische actieplannen en advies voor beleid.

Eva is bestuurskundige die in 2020 de master Industrial Ecology heeft afgerond. In aanvulling op haar brede bestuurskundige kennis heeft ze zich inhoudelijk verdiept in de technische, milieu en sociale aspecten van complexe duurzaamheidsvraagstukken. Ze heeft geleerd om integraal te kijken naar dergelijke opgaven en dit al tijdens haar studie toegepast. Zo heeft ze o.a. bij een gemeente een onderzoek uitgevoerd naar beleid voor natuur inclusief en klimaat adaptief bouwen.

De combinatie met het Nationaal Energietraineeship betekent voor Eva dat ze zich als persoon en als professional snel zal ontwikkelen.  Ze zal daarnaast snel een groot netwerk opbouwen en samen met andere jonge talenten werkzaam bij andere organisaties een actieve bijdrage gaan leveren aan een duurzamer Nederland. We wensen Eva heel veel succes toe!

 

Vorige Volgende