Erik van Jaarsveld – Arcadis
Project Director

Erik van Jaarsveld – Arcadis

Alle bij ons traineeship aangesloten organisaties krijgen de unieke mogelijkheid om een groep van 4 tot 5 talenten in te zetten op een project. Gedurende 13 weken werkt een groep gemotiveerde trainees, met een verscheidenheid aan studies als achtergrond, één dag per week aan dit project. De trainees maken hier niet alleen kennis met deze organisatie maar ook met het vak Projectmanagement. Gedurende het tweejarige traineeship werken de trainees in totaal aan 4 projecten bij verschillende organisaties.

Tijdens deze projecten krijgen ze te maken met o.a. de rolverdeling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, ze ervaren de groepsdynamiek en moeten leren omgaan met tijdsdruk en scope wijzigingen. Ze leren over het grote belang van de PSU en het belang van communicatie en IT.  Projectmanagement is een vak en veel van onze trainees willen zich hierin ontwikkelen. In ons trainingsprogramma wordt hier dan ook aandacht aan besteed.

Onze gastspreker Erik van Jaarsveld is werkzaam bij Arcadis en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van programma- en projectmanagement in binnen en buitenland. Hij zal vertellen over zijn ervaringen opgedaan bij het ontwerp, de aanbesteding en de bouw van snelwegen, spoorlijnen, vliegvelden en metrolijnen. Allemaal grote complexe projecten en daarom zeer inspirerend en leerzaam voor onze trainees en een uitgelezen mogelijk om al hun vragen te stellen.

Vorige Volgende