Tom Goorhuis Oude Sanderink – Dunea
Trainee

Tom Goorhuis Oude Sanderink – Dunea

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Dunea beheert, behalve technische assets, ook zo’n 2400 hectare aan natuurgebied en wil graag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze maatschappij.

Dunea is een grootverbruiker (> 50 miljoen kWh) van elektrische energie en wil haar eigen verbruik verduurzamen. Ze gaat daarom aan de slag met o.a. groencertificaten, zonnepanelen en elektrisch vervoer maar de grootste kans ligt op het gebied van vermindering van de energiebehoefte.  Door te investeren in energiemonitoring en moderne en efficiëntere assets kan de bedrijfsvoering verder verduurzaamd worden. Daarnaast wil Dunea maximaal gaan inzetten op de kansen die ontstaan als gevolg van de volatiliteit op de E-markt.

Tom Goorhuis Oude Sanderink heeft technische bedrijfskunde gestudeerd en onlangs de master Energy and Environmental Sciences afgerond. Binnen Dunea kan hij zijn kennis van de energiemarkt en zijn interesse in techniek en procesverbetering maximaal benutten en verder ontwikkelen.  We wensen Tom heel veel succes bij Dunea!

Vorige Volgende