Roel Janssens – Twenty50
Junior projectleider

Roel Janssens – Twenty50

Twenty50 is een onafhankelijk project- en procesmanagement bureau. Hun intrinsieke motivatie is een bijdrage te leveren aan het bereiken van de klimaatafspraken voor 2050. In opdracht van hun klanten leveren ze maatwerk in projecten op het gebied van klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit, circulariteit, gebouwde omgeving en de energie- en warmtetransitie. De mensen van Twenty50 beheersen het proces én de inhoud en zijn ervaren, deskundig, nieuwsgierig en klantgericht. Allen gedreven verbinders met één passie: duurzaamheid!

Deze passie wordt gedeeld door Roel Janssens. In juli heeft hij de master Bestuur en Beleid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Mede door de combinatie met de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap heeft hij geleerd om complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven aan te pakken. Roel wil net als Twenty50 een bijdrage leveren aan de klimaat- en energietransitie.

We zijn blij met de komst van Roel bij het Nationaal Energietraineeship en wensen hem heel veel succes toe bij Twenty50!

Vorige Volgende