Binnenkort jouw naam hier? ………………………. Samen met jouw foto?
Energietrainee

Binnenkort jouw naam hier? ………………………. Samen met jouw foto?

Start jij binnenkort als Energietrainee bij het Nationaal Energietraineeship? Je bent van harte welkom. Wij zijn naast Fransien, Tom, Eveline, Stef en Pieter, misschien wel op zoek naar jou!

Welkom

Vier dagen per week ga je aan de slag op een werkplek, op de vijfde dag volg je het traineeprogramma. Daar krijg je training en coaching gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt gastcolleges van top-experts uit het werkveld en gaat op excursie naar aansprekende projecten binnen de energietransitie. Tevens leer je integraal samen te werken met andere trainees aan uitdagende energieprojecten bij minimaal vier verschillende organisaties.
Dit Energietraineeship geeft een boost aan de start van jouw carrière. Na het doorlopen van dit tweejarige traject, ben je een zelfsturende professional die, door persoonlijk leiderschap, inzicht in belangen, samenwerking en werkwijzen een unieke functie kan vervullen binnen het werkveld van de energietransitie. Je maakt deel uit van een netwerk, een hechte groep van professionals, die klaar is voor deze integrale aanpak.
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je hierbij uit om te reageren door een cv (incl. pasfoto) en jouw motivatie te sturen naar info@nationaalenergietraineeship.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Wij zoeken trainees voor

Onder andere Gemeenten, Provincies, Aannemers, Waterschappen, Adviesbureaus, Netbeheerders, de Industrie en Energieproducenten.

Volgende