Sportieve enthousiaste doener met veel kennis
Master Bio Inspired Innovation

Sportieve enthousiaste doener met veel kennis

Voor deze kandidaat zoeken we een organisatie die bezig is met Circulaire Economie.

Onze kandidaat is een sportieve en positief ingestelde enthousiaste jonge man die onlangs zijn masteropleiding Bio Inspired Innovation aan de universiteit Utrecht heeft afgerond. Zijn keuze voor deze nieuwe master, aansluitend op een bachelor Liberal Arts and Sciences, was heel bewust. De visie om de natuur als inspiratie te benutten voor nieuwe producten, processen en systemen, sprak hem enorm aan. Het is een brede interdisciplinaire masteropleiding waar hij vakken op het gebied van innovation, business modelling en communication heeft gecombineerd met onderzoek binnen de vakgebieden biologie en ecologie. Een prachtige studie gericht op de noodzakelijke transitie richting een duurzame en circulaire samenleving.
Hij is een doener en heeft naast zijn studie veel relevante ervaring opgedaan. In de rol van Assistent Manager bij de Green Office Utrecht heeft hij bijgedragen aan het beleid en de implementatie daarvan richting een energieneutrale campus. Daarnaast heeft hij binnen de gemeente Apeldoorn bijgedragen aan het concept van een circulaire ‘mini-stad’. In Kaapstad was hij betrokken bij een waterzuiveringsproject. Doel was dit te realiseren middels een innovatief, circulair en op natuurlijke processen gebaseerd filtratiesysteem.
Zijn doel is om een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie en aan een circulaire economie. Hij neemt graag deel aan het Nationaal Energietraineeship omdat hij onderdeel wil zijn van een netwerk van talentvolle trainees die in de keten van organisaties werkzaam zijn. Ook wil hij graag zijn eigen talenten verder ontwikkelen. De natuur is de inspiratie voor de innovaties en oplossingen die we zoeken maar samenwerking tussen de vele verschillende partijen is een voorwaarde om de transitie mogelijk te maken.
Onze kandidaat is per direct beschikbaar en woonachtig in het westen van het land. Zijn enthousiaste persoonlijkheid en zijn drive zouden goed passen binnen een dynamische omgeving.

Vorige