Simone van Raaij – Provincie Zuid Holland
Trainee Energietransitie

Simone van Raaij – Provincie Zuid Holland

Simone heeft de masters Environment and Resource Management en Public Administration afgerond. Een hele mooie combinatie van algemene bestuurskundige kennis en meer gespecialiseerde kennis op het gebied van Energie en Klimaat. Als basis opleiding heeft ze de bachelor Bestuurskunde gedaan (specialisatie Economie, Bestuur en Management).

Simone heeft tijdens haar studie onderzoek gedaan naar een leenaversie bij huiseigenaren voor het financieren van energie besparende renovaties. Tijdens werkstages heeft ze zich verdiept in het gebruik van data en dashboards bij het energiebeleid van gemeenten en tevens inzicht gekregen in de complexiteit rondom de transitievisie Warmte.

Simone gaat haar traineeship combineren met een uitdagende baan bij de Provincie Zuid Holland. Ze gaat hier aan de slag als project secretaris voor een project in Delft waar voor een stedelijke transitieopgave een visie en aanpak wordt ontwikkeld waarin de onderwerpen energie, sociaal, fysieke leefomgeving en vervoer samenkomen.

Vorige Volgende