Joeri Posma
Een mooie start die ik iedereen toewens!

Joeri Posma

Mijn naam is Joeri Posma en ik heb in November 2021 als energie-trainee het Nationaal Energietraineeship afgerond. Ik deed dit vanuit DNV (voorheen DNV GL), een internationaal consultancy bureau waar ik na afronden van mijn Traineeship vast in dienst ben getreden. Bij DNV houd ik me bezig met projecten met betrekking tot verschillende onderwerpen: Verduurzaming van de industrie, waterstof, elektrificatie en balanceren van het elektriciteitsssysteem.

leren regie nemen

Het Traineeship heeft mij heel veel gebracht. Ik heb genoten van de ruimte die we kregen om naast het drukke inhoudelijke werk één dag in de week aan persoonlijke ontwikkeling te kunnen besteden. Het meest waardevolle vond ik het klankbord wat je als trainee hebt van medetrainees, trainers en zelfs een persoonlijke coach. Dit heeft mij geholpen bij het leren omgaan met werkdruk, communicatie en het nemen van belangrijke beslissingen. Dit is in mijn ogen ook wat persoonlijk leiderschap inhoud; het nemen van de regie over je eigen leven, ook al vergt dat soms moeilijke beslissingen.

Vriendschappen en een Netwerk

Ik heb aan het Traineeship vriendschappen overgehouden en een netwerk waar ik nog steeds van profiteer. Dit was een mooie start van mijn carrière en zou ik iedereen toewensen! Groetjes Joeri.

Vorige Volgende