Bram Ravenstein
In 2 jaar heel veel geleerd

Bram Ravenstein

Mijn naam is Bram, ik heb het Nationaal Energietraineeship gevolgd van oktober 2019 tot en met oktober 2021. In dit tweejarig programma heb ik me zowel inhoudelijk als persoonlijk sterk kunnen ontwikkelen.

Inspirerend

Inhoudelijk door regelmatig gevoed te worden door inspirerende gastsprekers, projecten uit te voeren bij diverse organisaties en de kennisdeling met de andere trainees. Zo bouw je naast kennis ook een heel groot netwerk op. Ook is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor samenwerken met anderen op basis van voorkeursgedrag en communicatie. We hebben gekeken naar wat je motiveert en energie geeft tijdens het werk.

Verrijkend

Tijdens de 4 verschillende projectperiodes werk je aan gevarieerde vraagstukken, van telkens een andere organisatie. Je vervult steeds een andere rol, zo ben je de ene keer teammedewerker en de andere keer projectleider. De teamsamenstelling is ook altijd anders, hierdoor leer je hoe het is om in een teams te werken, en om samen te werken, jouw verantwoordelijkheid te pakken etc. Door deze projecten leer je andere organisaties kennen dan waar je zelf werkzaam bent, ook dat is verrijkend. Je begrijpt hierdoor het speelveld, het netwerk ofwel de hele energieketen beter.

Ik heb in deze 2 jaar zoveel meer geleerd dan zonder traineeship. Een super fijne start van mijn carrière, waar ik elke dag profijt van heb.

Volgende