Start nieuwe groep trainees – nog een paar plekken beschikbaar

Blog & nieuws

Start nieuwe groep trainees – nog een paar plekken beschikbaar

Medio april start er weer een nieuwe groep energietrainees. Onze trainees maken beleid bij de verschillende overheden, verduurzamen de gebouwde omgeving, ontwikkelen de mobiliteit van de toekomst, dragen bij aan een duurzaam energiesysteem en decarboniseren en elektrificeren de industrie.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Ben jij gedreven, ambitieus en wil jij ook een bijdrage leveren? Meld je dan snel aan voor onze selectieprocedure.

Zodra je het tweejarige traject hebt doorlopen, ben je een zelfsturende professional. Je hebt kennis van het brede werkveld van de energietransitie en je kunt op basis van je persoonlijk leiderschap, plus de kennis en vaardigheden die je hebt verworven, een unieke positie vervullen in het werkveld. Je begrijpt dat de energietransitie een technisch, economisch, sociaal, juridisch en ruimtelijk vraagstuk is. Je hebt geleerd dat er samenwerking nodig is tussen de verschillende partijen. Je hebt inzicht in de taal, de belangen en werkwijzen van deze partijen. Je maakt deel uit van een netwerk, een hechte groep van professionals, die klaar is voor een integrale aanpak.

Blog & nieuws Uitgelicht
Gastcollege Sanne de Boer 12 juli 2024
Alle deelnemers aan het Nationaal Energietraineeship ontvangen bij de start van hun tweejarig programma het… lees meer
Groene Industrie Dialoog 5 juli 2024
Jonge denkers en ervaren experts gingen op 24 Mei jl met elkaar in gesprek over… lees meer
Start projectperiode mei t/m oktober 31 mei 2024
Het Nationaal Energietraineeship selecteert en ontwikkelt een netwerk van jonge toptalenten. Een belangrijk onderdeel van… lees meer
Trainees in gesprek met Ministerie EZK over Kernenergie in Nederland. 25 mei 2024
Kernenergie wordt in het Nationaal Programma Energiesysteem genoemd als onderdeel van een duurzaam energiesysteem in… lees meer
Innovatie en samenwerking sleutel tot succes voor Connectr 7 mei 2024
Innovatie en samenwerking is nodig om de materiaal- en energietransitie voor elkaar te krijgen. Dat… lees meer