Nieuwe collega gezocht: Talentmanager

Blog & nieuws

Nieuwe collega gezocht: Talentmanager

De energietransitie is in volle gang. Organisaties in Nederland zijn op zoek naar talenten die helpen bij de enorme uitdagingen die er liggen op dit gebied. Wij zien het als onze missie om jonge talentvolle mensen op te leiden die de energietransitie gaan realiseren. Dit doen wij met ons energietraineeship, waarin de trainees leren het maximale uit zichzelf te halen, bouwen aan een groot netwerk, leren samenwerken en leren over grenzen van organisaties te kijken. Het traineeship geeft hun carrière een boost. Met onze integrale aanpak helpt het Nationaal Energietraineeship organisaties om hun doelen op het gebied van energietransitie te realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van ons traineeship zoeken wij een collega. Ben jij de gedreven, enthousiaste talentmanager met oog voor de klant én voor talent? Weet jij de klantvraag te vertalen in een juist profiel? En maak jij vervolgens de juiste match?
In de rol van talentmanager ondersteun en begeleid jij zowel de klant als de trainee tijdens het traineeship. Jij stimuleert de trainees om alle inzichten, ervaringen en kennis die wordt aangeboden tijdens het traineeship, in de praktijk te brengen. Je verzorgt intervisie- en reflectiebijeenkomsten met de trainees en bewaakt samen met onze trainers/coaches de ontwikkeling van de trainees en houdt samen met de klant de voortgangsgesprekken.
Heb jij een HBO/WO opleiding gevolgd en circa 5 jaar werk- ervaring opgedaan in een klantgerichte commerciële omgeving (uitzend- of adviesbureau)? Heb jij zin om aan de slag te gaan in een afwisselende baan? Krijg je energie van recruitment, werving en selectie, accountmanagement en natuurlijk het begeleiden van jong top talent? Dan spreken we je graag.

Wij zoeken iemand die:

• onze missie ondersteunt.
• de uitdaging van de klant begrijpt en centraal stelt.
• energie krijgt van het begeleiden van jong talent.
• houdt van netwerken.
• feeling heeft met de energietransitie.
• positief nieuwsgierig, flexibel en mensgericht is

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge , hard groeiende, ambitieuze organisatie die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de energietransitie. Ons doel is de komende jaren verder te groeien samen met jou!

Wat bieden we jou?

Het gaat om een afwisselende baan voor 36-40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris en wordt onderdeel van een klein, gezelig en professioneel team. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Arnhem. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan maen we graag kennis met jou! Stuur je CV en motivatie naar: jfroling@nationaalenergietraineeship.nl Heb je vragen? Bel me (Jacob Froling) op 06 50 73 63 50

Blog & nieuws Uitgelicht
Excursie: Windunie en TenneT 10 november 2023
Op vrijdag 10 november waren we met alle trainees op bezoek bij Windunie. Tijdens dit… lees meer
Gastcollege – Jan Willem Zwang 4 november 2023
Jan Willem werkt samen met een netwerk aan ervaren energieconsultants. Samen geven zij invulling aan… lees meer
Excursie lichting 24 & 25 – Tata Steel 27 oktober 2023
Op vrijdag 27 oktober waren we te gast bij Tata Steel Nederland voor een indrukwekkende… lees meer
Nieuwe groep trainees van start 14 oktober 2023
We zijn super trots dat er weer een nieuwe groep jonge talenten is gestart. Deze… lees meer
Gastspreker: Nationaal Plan Energiesysteem 14 oktober 2023
Op vrijdag 13 oktober waren we te gast bij RVO in Den Haag. Onze energietrainees… lees meer