Nieuwe collega gezocht: Talentmanager

Blog & nieuws

Nieuwe collega gezocht: Talentmanager

De energietransitie is in volle gang. Organisaties in Nederland zijn op zoek naar talenten die helpen bij de enorme uitdagingen die er liggen op dit gebied. Wij zien het als onze missie om jonge talentvolle mensen op te leiden die de energietransitie gaan realiseren. Dit doen wij met ons energietraineeship, waarin de trainees leren het maximale uit zichzelf te halen, bouwen aan een groot netwerk, leren samenwerken en leren over grenzen van organisaties te kijken. Het traineeship geeft hun carrière een boost. Met onze integrale aanpak helpt het Nationaal Energietraineeship organisaties om hun doelen op het gebied van energietransitie te realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van ons traineeship zoeken wij een collega. Ben jij de gedreven, enthousiaste talentmanager met oog voor de klant én voor talent? Weet jij de klantvraag te vertalen in een juist profiel? En maak jij vervolgens de juiste match?
In de rol van talentmanager ondersteun en begeleid jij zowel de klant als de trainee tijdens het traineeship. Jij stimuleert de trainees om alle inzichten, ervaringen en kennis die wordt aangeboden tijdens het traineeship, in de praktijk te brengen. Je verzorgt intervisie- en reflectiebijeenkomsten met de trainees en bewaakt samen met onze trainers/coaches de ontwikkeling van de trainees en houdt samen met de klant de voortgangsgesprekken.
Heb jij een HBO/WO opleiding gevolgd en circa 5 jaar werk- ervaring opgedaan in een klantgerichte commerciële omgeving (uitzend- of adviesbureau)? Heb jij zin om aan de slag te gaan in een afwisselende baan? Krijg je energie van recruitment, werving en selectie, accountmanagement en natuurlijk het begeleiden van jong top talent? Dan spreken we je graag.

Wij zoeken iemand die:

• onze missie ondersteunt.
• de uitdaging van de klant begrijpt en centraal stelt.
• energie krijgt van het begeleiden van jong talent.
• houdt van netwerken.
• feeling heeft met de energietransitie.
• positief nieuwsgierig, flexibel en mensgericht is

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge , hard groeiende, ambitieuze organisatie die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de energietransitie. Ons doel is de komende jaren verder te groeien samen met jou!

Wat bieden we jou?

Het gaat om een afwisselende baan voor 36-40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris en wordt onderdeel van een klein, gezelig en professioneel team. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Arnhem. Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan maen we graag kennis met jou! Stuur je CV en motivatie naar: jfroling@nationaalenergietraineeship.nl Heb je vragen? Bel me (Jacob Froling) op 06 50 73 63 50

Blog & nieuws Uitgelicht
Gastcollege Sanne de Boer 12 juli 2024
Alle deelnemers aan het Nationaal Energietraineeship ontvangen bij de start van hun tweejarig programma het… lees meer
Groene Industrie Dialoog 5 juli 2024
Jonge denkers en ervaren experts gingen op 24 Mei jl met elkaar in gesprek over… lees meer
Start projectperiode mei t/m oktober 31 mei 2024
Het Nationaal Energietraineeship selecteert en ontwikkelt een netwerk van jonge toptalenten. Een belangrijk onderdeel van… lees meer
Trainees in gesprek met Ministerie EZK over Kernenergie in Nederland. 25 mei 2024
Kernenergie wordt in het Nationaal Programma Energiesysteem genoemd als onderdeel van een duurzaam energiesysteem in… lees meer
Innovatie en samenwerking sleutel tot succes voor Connectr 7 mei 2024
Innovatie en samenwerking is nodig om de materiaal- en energietransitie voor elkaar te krijgen. Dat… lees meer