Joeri Posma
Trainee Energy Markets & Technologies

Joeri Posma

Mijn naam is Joeri Posma en ik werk sinds november 2019 vanuit het Nationaal Energietraineeship bij DNV GL. Met mijn achtergrond in Energy Science (Msc, Universiteit Utrecht) heb ik een brede kennis over energie, vanuit een systeemperspectief.

Ik ben geïnteresseerd in de uitdagingen die gepaard gaan met de energietransitie: Onbalans tussen vraag en aanbod, de problemen die dit oplevert in het elektriciteitsnet en mogelijke oplossingen als energieopslag, waterstof en demand response (vraagsturing).

Bij DNV GL werk ik als consultant binnen het team ‘energy markets & technologies’ aan verschillende onderwerpen: leveringszekerheid van het elektriciteitsnet, decarbonisatie van havengebieden en software producten gerelateerd aan smart-grids. Naast mijn inhoudelijke ontwikkeling op mijn werk leer ik vanuit het traineeship ontzettend veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook leer ik door de traineeprojecten en mijn medetrainees steeds meer over speelveld van de energietransitie. Een goede combinatie dus!

 

Vorige Volgende