Organisaties

Het netwerk

Het netwerk beslaat de hele keten. Alle organisaties die samen  de energietransitie vorm en inhoud geven. Onze trainees maken beleid bij de verschillende overheden, verduurzamen de gebouwde omgeving, ontwikkelen de mobiliteit van de toekomst, dragen bij aan een duurzaam energiesysteem en decarboniseren en elektrificeren de industrie.

We brengen alle deelnemende partijen actief bij elkaar. Dit gebeurt tijdens het werken aan projecten en tijdens de trainingen. Daarnaast brengen we de trainees in contact met gastsprekers en hun organisaties. En gaan met ze het werkveld in. De trainees organiseren elke 2 jaar het Nationaal Energie Congres, alle relevante partijen die betrokken zijn bij de energietransitie komen hier bij elkaar om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.

bruggen bouwen

Ik geloof in de kracht van dit netwerk

Luc Kikkert
Luc Kikkert Directeur - Kiemt
  • André Jurjus - Directeur Netbeheer Nederland
    Jongeren hebben de toekomst, jongeren zijn de energietransitie, daar investeer je in.
    André Jurjus - Directeur Netbeheer Nederland

Hier werken onze trainees

Een greep uit de organisaties waar onze huidige trainees werkzaam zijn.

Vinu Unie van Waterschappen Netwerk Aqua Thermie Fudura Netbeheer Nederland Gemeente Rotterdam DNV GL Arcadis ISPT VNCI Gasunie RVO Bax & Company Platform Ondernemend Meierijstad Heijmans Energie Provincie Zuid Holland