donderdag 29 jun
Agenda

Informatiebijeenkomst voor potentiële trainees

29 juni 2023 -

Ben je bijna, of net afgestudeerd? Op zoek naar een maatschappelijk relevant vraagstuk? Van plan het maximale uit je zelf te halen? Wil je samen met ons een boost geven aan de start van je carrière?  Dan is het Nationaal Energietraineeship wat voor jou!

Wil jij meer weten over het Nationaal Energietraineeship? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst voor trainees! Maak kennis met het traineeship en ontdek wat het jou te bieden heeft! Hoe is het programma opgebouwd? Hoe werkt onze selectieprocedure? Welke organisaties doen er mee? Welke trainingen ga je volgen en wat ga je leren tijdens de projecten die je gaat doen bij andere organisaties? Kom er tijdens de informatiebijeenkomst achter! Zit je nog met vragen? We nemen er alle tijd voor. De komende periode vindt er regelmatig een online informatiebijeenkomst plaats. Meld je aan en je ontvangt een bevestiging met een link voor de Online-bijeenkomst. Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen!

Ben je per direct beschikbaar of heb je een interessante vacature gezien waar je direct op wilt reageren? Stuur ons dan je CV via info@nationaalenergietraineeship.nl

Aanmelden voor informatiebijeenkomst

De volgende bijeenkomsten staan gepland

donderdag 29 juni 2023 van 9.00 uur – 10.30 uur

 

 

 

Vorige Volgende
Agenda Binnenkort
Gastspreker: Saskia van den Muijsenberg over Biomimicry 23 juni 2023 lees meer
Informatiebijeenkomst voor potentiële trainees 29 juni 2023 lees meer
Excursie lichting 25 – Shell Pernis 7 juli 2023 lees meer
Gastspreker lichting 24 & 25: RVO/Kim Bischot 13 oktober 2023 lees meer
Excursie lichting 24 & 25 – Tata Steel 27 oktober 2023 lees meer